Altijd gratis verzending | Voor 16:00 besteld, is morgen in huis!

Home     Benfital® Plus 3 kg
Benfital® Plus 3 kg

Benfital® Plus 3 kg


Benfital® Plus 3 kg


Benfital Plus is een aanvullend dieetvoeder voor kalveren met diarree of risico daarop.

Prijzen zijn inclusief BTW en GRATIS verzending!

Benfital® Plus

Benfital Plus is een aanvullend dieetvoeder voor kalveren met diarree of risico daarop. Het stabiliseert de water- en elektrolytenbalans. Benfital Plus is geschikt voor alle soorten diarree; het bevordert het verwijderen van pathogenen en helpt bij het opheffen van de gevolgen van diarree, zoals uitdroging, acidose en een electrolyten tekort. Daarnaast bevat het voldoende energie. Benfital kan zowel met water als met (kunst)melk worden toegediend.

De PLUS bij kalverdiaree, zodat het kalf snel herstelt:

Snel herstel uitdroging; de optimale electrolyten samenstelling en osmolariteit zorgen voor een snelle verbetering van de water- en elektrolytenbalans. Daarnaast heeft Benfital Plus door het hoge gehalte aan glucose een energie inhoud van 310 kcal per drinkbeurt.

Oplosbaar in melk; Benfital heeft geen invloed op de normale stremming van de melk in de lebmaag (Constable, 2009) en kan dus zowel met water als met (kunst)melk worden gegeven.

Directe en langdurige bufferwerking; het herstel en het voorkomen van bloedverzuring vindt plaats in drie stappen. Natriumcarbonaat is direct beschikbaar en komt daarnaast geleidelijk vrij uit natriumacetaat en natriumcitraat.    Natuurlijke regulatie van de darmflora; E.Coli en Salmonella bacteriën hechten vast aan de adsorberende vezels (pectines) die omhuld zijn met lecithine en MOS (mannaoligosacharides). De ziekteverwekkers worden zo met de mest uitgescheiden.


€ 54.95

Kortingsschema:

  • 1 = € 54.95
  • 3 = € 52.95
  • 6 = € 50.95
  • 10 = € 45.00


Artikelcode: 20160327001