ISO-Joint +Acute (1x15 tab)

Iso-Joint Acute is een aanvullend diervoeder voor een vitaal bewegingsstelsel van de hond.
  • Aanvullend diervoeder ter ondersteuning van een gezond bewegingsstelsel bij honden.
  • Het dieetvoer, bevat een uitgebalanceerde combinatie van verlichtende, verzorgende en voedende bestanddelen, voor een gezond bewegingsapparaat.
  • Aan de tabletten is een plantaardige smaakstof toegevoegd die naar lever smaakt
Uit jarenlange ervaring van de producent blijkt dat de werkzame bestanddelen uit iso-joint acute eveneens zeer effectief zijn na de acute fase van gewrichtsproblemen. ISO-Joint +Acute is een op basis van ISO-Joint Acute samengesteld gewrichtssupplement bestemd voor de ondersteuning en behandeling van gewrichtsproblemen bij honden, dat zowel in de acute fase als onderhoudsfase gebruikt kan worden.

ISO-Joint +Acute bevat een uitgebalanceerde combinatie van ondersteunende, verzorgende én voedende bestanddelen met de werkzame bestanddelen glucosamine, Salix Alba extract en Harpagophytum extract. Glucosamine staat bekend om zijn gunstige werking met betrekking tot de aanmaak en het herstel van kraakbeen en zijn remmende werking op negatieve processen in het lichaam.

Het extract van de bast van de Salix Alba (schietwilg), bevat Salicine. Salicine of salicylzuur is een natuurlijke stof die ondersteunend kan werken bij pijn. Ook het extract van Harpagophytum (duivelsklauw) staat bekend om zijn effect op het ervaren van pijn.

Verzendkosten

€ 5,95 

1 - 2 werkdagen

1-2 werkdagen

€ 5,00
Prijs per
Aantal: Bestellen

Reviews

Geen reviews gevonden.